Καλάθι αγορών

Πληρωμή με αντικαταβολή    Πληρωμή με Αντικαταβολή

Αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, εξοφλείτε τον εκπρόσωπο της Courier κατά την παράδοση/παραλαβή της παραγγελίας σας και το κόστος είναι 3,50€ για όλη την Ελλάδα. Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για αγορές προιόντων έως 120€.
Για βαριά ή ογκώδη προϊόντα, η αποστολή γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία. Στην περίπτωση αυτή δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Η εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με κατάθεση/έμβασμα ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

 Τραπεζική Κατάθεση   Κατάθεση ή Έμβασμα σε Τραπεζικό Λογαριασμό 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν απο τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ  ALPHABANK
Αριθμός Λογαριασμού: 661-00-2002-018410
ΙΒΑΝ: GR9501406610661002002018410


Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας απο διαφορετική τράπεζα (εμβάσμα) σε έναν απο τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς.
Το έμβασμα να πραγματοποιείται με έξοδα αποστολέα ("OUR" και όχι "SHA") και σε νόμισμα "EUR".
Τα έξοδα εμβάσματος καθορίζονται απο την συνεργαζόμενη τράπεζα σας.


Στις πληροφορίες κατάθεσης ή εμβάσματος, να αναγράφεται όνομα, επίθετο και αριθμός παραγγελίας για την ταυτοποίηση της.
Μπορείτε επίσης, να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή στο email  info@oliverkids.gr  μετά την ολοκληρωση της κατάθεσης ή του εμβάσματος!


 Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα      Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Πληρωμή με όλες τις αποδεκτές κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες.
Αν επιλέξετε την on-line πληρωμή, θα μεταφερθείτε μέσω ανακατεύθυνσης στην ιστοσελίδα Alpha e-Commerce σύστημα της Alpha Bank, όπου υποστηρίζονται πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover η με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Η εξέλιξη της αγοράς σας είναι απλή: Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε, επιλέγετε: τρόπος πληρωμής - με πιστωτική η χρεωστική κάρτα. Μετά απο τον έλεγχο της παραγγελίας σας, στην οθόνη σας θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, δηλαδή θα μεταφέρθείτε σε ειδική ασφαλή ιστοσελίδα της Alpha Bank, όπου εισάγετε τα στοιχεία τα κάρτας που θέλετε να χρεώσετε. (Η εταιρεία μας δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας του πελάτη, για ευνόητους λόγους ασφαλείας).

Σημαντικό: Ο διαδικτυακός μας τόπος (oliverkids.gr) δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιηθηκε για την πληρωμή της παραγγελίας σας!

Ασφάλεια

Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας της Υπηρεσίας Alpha e-Commerce εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:

*  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

*  Ολοκληρώνοντας, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Alpha e-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τις προδιαγραφές VbV (Verified by Visa) για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.


 Πληρωμή στο κατάστημα   Πληρωμή στο κατάστημα μας
Μόλις ετοιμαστεί η παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε μέσω email ή τηλεφώνου. Η εξόφληση της γίνεται στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό Κατεχάκη 5, Ηράκλειου Κρήτης τηλ 2810241295

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Χωρίς εγγραφή
ΠΑΡΑΛΑΒΗ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Από το φυσικό μας κατάστημα
ΠΛΗΡΩΜΗ

ΠΛΗΡΩΜΗ

Με αντικαταβολή ή κάρτα
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

2810241295

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€